Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moles United C.F. (798308) - Natahoyo Industrial (773415) » 686652841: T68/J5/VII

Liga 686652841 Información oficial sobre el partido 686652841 en Hattrick

15.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 5 / VII.424 (38460)

No toquem bola Alineación oficial del equipo 'No toquem bola' en el partido 1 - 0 Natahoyo Industrial Alineación oficial del equipo 'Natahoyo Industrial' en el partido
Javier Abreu (58') 1 - 0
No toquem bola Alineación oficial del equipo 'No toquem bola' en el partido 1 - 0 Natahoyo Industrial Alineación oficial del equipo 'Natahoyo Industrial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
No toquem bola Alineación oficial del equipo 'No toquem bola' en el partido 1 - 2 Natahoyo Industrial Alineación oficial del equipo 'Natahoyo Industrial' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

No toquem bola

Goles Goles

  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): Corria el minut 58 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Javier Abreu, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a toquem per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Sebastián Rolón, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): toquem va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Guillermo Urrea Palafox en un 1 contra 1 amb el porter Hans Andrén, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): El toquem va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 56, però en Albert Rom va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Juan Sebastián Rolón, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Natahoyo Industrial

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Industrial va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Óscar Salgado va desviar el xut final de Joannes Paesschesoone després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 235 Minuto 25 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Paco Pemán Cubillo es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 25, però el porter va aturar el seu xut.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Industrial van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sándor Békés, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Es duien 55 minuts de partit jugats quan Hanns-Georg Bretz va estar a punt de posar per davant a Industrial amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Óscar Salgado va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Hanns-Georg Bretz quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jean-Marie Philippe de Industrial la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.