Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Mascachapas (1332898) - Guetos United FC (493209) » 686651078: T68/J13/VII

Liga 686651078 Información oficial sobre el partido 686651078 en Hattrick

12.03.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 13 / VII.392 (38428)

Real Mascachapas Alineación oficial del equipo 'Real Mascachapas' en el partido 4 - 0 Chimpancés dislexicos Alineación oficial del equipo 'Chimpancés dislexicos' en el partido
Juan de la Cruz Aguirre (37') 1 - 0
Salvatore Saccoccia (51') 2 - 0
Santiago Zamarromalo (70') 3 - 0
Salvatore Saccoccia (73') 4 - 0
Real Mascachapas Alineación oficial del equipo 'Real Mascachapas' en el partido 4 - 0 Chimpancés dislexicos Alineación oficial del equipo 'Chimpancés dislexicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Mascachapas Alineación oficial del equipo 'Real Mascachapas' en el partido 2 - 0 Chimpancés dislexicos Alineación oficial del equipo 'Chimpancés dislexicos' en el partido
Tiene suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Mascachapas

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 37 gràcies a la jugada de Juan de la Cruz Aguirre, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 51, el Mascachapas va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Salvatore Saccoccia, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mascachapas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Santiago Zamarromalo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Mascachapas va aconseguir el 4 - 0 quan Salvatore Saccoccia va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Salvatore Saccoccia va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Diego Molina va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ingvar Wayand va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Mascachapas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Forrest Gonser-Cox ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Jorge Maria Farinhas del Mascachapas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ingvar Wayand va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Emmanuil Likhonin, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Forrest Gonser-Cox de Mascachapas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Chimpancés dislexicos

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 3 minuts, el Chimpancés va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Chimpancés, l'equip va recuperar la pilota al minut 9 i va contraatacar. En Rubén Matamala va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 239 Minuto 56 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Eugen Olărescu va servir per deixar enrere el gegant Jorge Maria Farinhas al minut 56, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lauritz Kjeldsen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.