Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lomalinda Suns (801968) - Super Tostada Team CF (777135) » 686650726: T68/J9/VII

Liga 686650726 Información oficial sobre el partido 686650726 en Hattrick

12.02.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 9 / VII.386 (38422)

Kaliolimouch Alineación oficial del equipo 'Kaliolimouch' en el partido 1 - 2 Guinardó CF Alineación oficial del equipo 'Guinardó CF' en el partido
0 - 1 Francisco Pérez (17')
Nuño Lukugarai (35') 1 - 1
1 - 2 Daniel Gomboş (61')
Kaliolimouch Alineación oficial del equipo 'Kaliolimouch' en el partido 1 - 2 Guinardó CF Alineación oficial del equipo 'Guinardó CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kaliolimouch Alineación oficial del equipo 'Kaliolimouch' en el partido 3 - 1 Guinardó CF Alineación oficial del equipo 'Guinardó CF' en el partido
Tiene mala suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kaliolimouch

Goles Goles

  • 110 Minuto 35 (Gol de falta): L'empat per part de Kaliolimouch va arribar al minut 35 quan Nuño Lukugarai va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 31 minuts, en Francesc Escofet no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Kaliolimouch per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 60, quan Till Julius Schmatterig va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Till Julius Schmatterig de Kaliolimouch va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 62, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Bruno Villa de Kaliolimouch va intentar batre la porteria rival al minut 89 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Guinardó CF

Goles Goles

  • 106 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 17 i semblava que Guinardó desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Francisco Pérez va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Daniel Gomboş que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Guinardó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Francisco Pérez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Nel Guzmán Aroca, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Sabas Burato va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Guinardó va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Francisco Pérez va quedar-se sol davant el porter Nel Guzmán Aroca, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, un refús desafortunat de Nel Guzmán Aroca, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Joan-Lluís Garganté no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Joaquín Fontanete va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.