Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chofo Zaragoza (438735) - javipapu (1416336) » 686645996: T68/J2/VII

Liga 686645996 Información oficial sobre el partido 686645996 en Hattrick

25.12.2021 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 2 / VII.302 (38338)

CF Albacete Balompié Alineación oficial del equipo 'CF Albacete Balompié' en el partido 3 - 3 Vigo Unión Deportiva Alineación oficial del equipo 'Vigo Unión Deportiva' en el partido
Raúl Sánchez-Pertejo (11') 1 - 0
Miguel Manso del Toro (16') 2 - 0
2 - 1 Raúl Cardo (21')
2 - 2 Jesús Francisco Ensuyo (58')
Alfonso Velázquez (75') 3 - 2
3 - 3 Argimiro Vargas (77')
CF Albacete Balompié Alineación oficial del equipo 'CF Albacete Balompié' en el partido 3 - 3 Vigo Unión Deportiva Alineación oficial del equipo 'Vigo Unión Deportiva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CF Albacete Balompié Alineación oficial del equipo 'CF Albacete Balompié' en el partido 2 - 1 Vigo Unión Deportiva Alineación oficial del equipo 'Vigo Unión Deportiva' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Albacete Balompié

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Albacete s'avançava al marcador al minut 11, després d'un rebot que va caçar en Raúl Sánchez-Pertejo per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Albacete van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Miguel Manso del Toro va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Albacete va ser Alfonso Velázquez.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Raúl Sánchez-Pertejo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alfonso Velázquez va entorpir al marcador d'en Raúl Sánchez-Pertejo per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Serafín Palmou al minut 56 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Roberto Irabien va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Raúl Sánchez-Pertejo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rafael Galdeano va estar a punt d'acabar en gol al minut 90, però el porter visitant Serafín Palmou va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Roberto Loinaz de Albacete va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Vigo Unión Deportiva

Goles Goles

  • 153 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els jugadors de Deportiva no defallien en cap moment. Producte d'això, en Raúl Cardo va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 163 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Jesús Francisco Ensuyo que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 77 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Deportiva. A fi d'aconseguir el 3 - 3, van tocar-la en curt per tal que Argimiro Vargas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Marcial Olmo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Orlando Bramhall, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Deportiva va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vasil Vasilev, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.