Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atomick (124287) - chollora (125851) » 686645359: T68/J11/VII

Liga 686645359 Información oficial sobre el partido 686645359 en Hattrick

26.02.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 11 / VII.290 (38326)

atomick Alineación oficial del equipo 'atomick' en el partido 3 - 0 chollora Alineación oficial del equipo 'chollora' en el partido
Alvaro Temoche (6') 1 - 0
Yeray Cólliga (10') 2 - 0
Matteo Lange-Kroff (19') 3 - 0
atomick Alineación oficial del equipo 'atomick' en el partido 3 - 0 chollora Alineación oficial del equipo 'chollora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
atomick Alineación oficial del equipo 'atomick' en el partido 1 - 1 chollora Alineación oficial del equipo 'chollora' en el partido
Tiene suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,3 % 37,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atomick

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alvaro Temoche de atomick aconseguir un gol al minut 6 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): El atomick era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Yeray Cólliga va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 19 (Gol de penalti): Als 19 minuts de joc, els nois de atomick van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Matteo Lange-Kroff augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

chollora

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Gonzalo Viguera va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Thomas Klein, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9 Joaquín Herados va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Thomas Klein va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): chollora van seguir progressant per la banda dreta. Manuel Nieto-Armijo va tenir la seva oportunitat al minut 17, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Viguera va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Thomas Klein.
  • 205 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Manuel Nieto-Armijo de chollora va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Gonzalo Viguera al minut 28 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 253 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Gerulf Kapellner quasi redueix la diferència al marcador al minut 33, però una gran estirada d'en Thomas Klein va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 62, quan un error defensiu va deixar Ezequiel Morón completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Gerulf Kapellner va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Thomas Klein no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Gonzalo Viguera ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Gonzalo Viguera va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gerard-Jan Huizen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.