Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Patxanga (1455068) - C.F. Parets (485994) » 686643965: T68/J13/VII

Liga 686643965 Información oficial sobre el partido 686643965 en Hattrick

12.03.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 13 / VII.265 (38301)

Hightup Alineación oficial del equipo 'Hightup' en el partido 3 - 1 ATL RODA DE BARA Alineación oficial del equipo 'ATL RODA DE BARA' en el partido
0 - 1 Alberto Soria (10')
Francisco Inurrieta (43') 1 - 1
Albert Balart (76') 2 - 1
Fabien Vanden Meerschaut (90') 3 - 1
Hightup Alineación oficial del equipo 'Hightup' en el partido 3 - 1 ATL RODA DE BARA Alineación oficial del equipo 'ATL RODA DE BARA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hightup Alineación oficial del equipo 'Hightup' en el partido 4 - 0 ATL RODA DE BARA Alineación oficial del equipo 'ATL RODA DE BARA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hightup

Goles Goles

  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, Francisco Inurrieta va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 116 Minuto 76 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 76 minuts quan Francisco Inurrieta va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Albert Balart, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Fabien Vanden Meerschaut es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Rot va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 11, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tino Ezteíbar no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Mauro Valderramal estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Hightup va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Mauro Valderramal la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 41 minuts, en Mauro Valderramal no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Hightup per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 57, quan Miguel Rot va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Albert Balart una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Gorecho Valle-Inclán va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Miguel Rot va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Fabien Vanden Meerschaut de Hightup va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Rot de Hightup va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ATL RODA DE BARA

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 10 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de RODA. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Alberto Soria xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 49, quan en Fernando Alemparte Gallardo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Canal de RODA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Canal es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Soria de RODA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.