Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

trecoop (308664) - FC Anguita (776169) » 686642553: T68/J9/VII

Liga 686642553 Información oficial sobre el partido 686642553 en Hattrick

12.02.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 9 / VII.240 (38276)

trecoop Alineación oficial del equipo 'trecoop' en el partido 5 - 0 Carla Power Alineación oficial del equipo 'Carla Power' en el partido
Terje Selbom (2') 1 - 0
Suat Çağbay (24') 2 - 0
Terje Selbom (32') 3 - 0
Robert Tigrosyan (57') 4 - 0
Drahoslav Ďurný (64') 5 - 0
trecoop Alineación oficial del equipo 'trecoop' en el partido 5 - 0 Carla Power Alineación oficial del equipo 'Carla Power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
trecoop Alineación oficial del equipo 'trecoop' en el partido 6 - 0 Carla Power Alineación oficial del equipo 'Carla Power' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trecoop

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Corria el minut 2, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. trecoop s'avançava en el marcador després que en Terje Selbom xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Hamdan Aziz Shilbayeh va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de trecoop, Suat Çağbay, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Terje Selbom va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Robert Tigrosyan, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a trecoop.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan trecoop va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Drahoslav Ďurný des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El trecoop ho intentava per la dreta per mitjà de Drahoslav Ďurný, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pedro Parma al minut 21 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Robert Tigrosyan va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El jugador local Emanuele Bergamo per poc que no incrementa el marcador al minut 73. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pedro Parma va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Drahoslav Ďurný va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 79 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Emanuele Bergamo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Robert Tigrosyan de trecoop la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Carla Power

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Carlos Zuazo Bernabeu va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Andris Kiršpilnieks va xutar a fora.
  • 290 Minuto 69 (Ocasión de falta): En Raúl Echaide s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Carla va anar a parar a la dreta de l'atac on en Eusebi Merikaetxabarria, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.