Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manunchester F.C. (436269) - De Georgis (121184) » 686640309: T68/J9/VII

Liga 686640309 Información oficial sobre el partido 686640309 en Hattrick

12.02.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 9 / VII.200 (38236)

Portland Lions Alineación oficial del equipo 'Portland Lions' en el partido 2 - 2 Boadilla CF Alineación oficial del equipo 'Boadilla CF' en el partido
0 - 1 Alfredo Folch (18')
0 - 2 Fernando Cardona (23')
Julio Gámez (63') 1 - 2
Joaquín Saavedra (75') 2 - 2
Portland Lions Alineación oficial del equipo 'Portland Lions' en el partido 2 - 2 Boadilla CF Alineación oficial del equipo 'Boadilla CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Portland Lions Alineación oficial del equipo 'Portland Lions' en el partido 2 - 2 Boadilla CF Alineación oficial del equipo 'Boadilla CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 31,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Portland Lions

Goles Goles

  • 102 Minuto 63 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Portland van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Julio Gámez en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 114 Minuto 75 (Gol de penalti): Després de 75 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Portland, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Joaquín Saavedra de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nacer-Eddine Moumen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Portland va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Fabian Matzaga va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Pere Calbo va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Portland va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Virgilio Zárate va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Fabian Matzaga va disposar d'una bona oportunitat al minut 62, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Pachín Humara quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nacer-Eddine Moumen de Portland es va guanyar la targeta groga merescudament.

Boadilla CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alfredo Folch va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 23 minuts, el tirador de faltes del Boadilla va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fernando Cardona, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Alfredo Folch va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Boadilla va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jorge Tello, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 208 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Youssef Dokali va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Fernando Cardona aquest no va estar a l'altura.