Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. ROSALIA DE VILABOA (309942) - Cambil FC (773030) » 686638763: T68/J14/VII

Liga 686638763 Información oficial sobre el partido 686638763 en Hattrick

19.03.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 14 / VII.172 (38208)

C.D. ROSALIA DE VILABOA Alineación oficial del equipo 'C.D. ROSALIA DE VILABOA' en el partido 1 - 2 Cambil FC Alineación oficial del equipo 'Cambil FC' en el partido
Alberto Bada (26') 1 - 0
1 - 1 Arnau Mola (63')
1 - 2 Maximilian Prantl (89')
C.D. ROSALIA DE VILABOA Alineación oficial del equipo 'C.D. ROSALIA DE VILABOA' en el partido 1 - 2 Cambil FC Alineación oficial del equipo 'Cambil FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. ROSALIA DE VILABOA Alineación oficial del equipo 'C.D. ROSALIA DE VILABOA' en el partido 3 - 0 Cambil FC Alineación oficial del equipo 'Cambil FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. ROSALIA DE VILABOA

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els seguidors del ROSALIA contenien la respiració mentre en Alberto Bada s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alberto Bada va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 287 Minuto 33 (Ocasión tiro lejano): Al minut 33 un refús amb el peu d'en Giampietro D'Atri va anar a parar als peus del Vassilis Papaioakeim que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 34 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Sami Aromaa ja els havia advertit que el porter contrari, en Giampietro D'Atri, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Valeriu Sumănariu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Vassilis Papaioakeim va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Curdin Luter va estar a punt d'acabar en gol al minut 86, però el porter visitant Giampietro D'Atri va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 287 Minuto 88 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de ROSALIA tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Sami Aromaa ho va intentar al minut 88 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Cambil FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 63 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Arnau Mola que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): Amb 89 minuts jugats, Maximilian Prantl de Cambil va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Valero Gómez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maximilian Prantl de Cambil es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Mingo de Cambil va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jonas Miehl de Cambil es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Valero Gómez es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.