Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cf Teruel (1334055) - Figarol (1435372) » 686635614: T68/J11/VII

Liga 686635614 Información oficial sobre el partido 686635614 en Hattrick

26.02.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 11 / VII.116 (38152)

FORMENTERA CD Alineación oficial del equipo 'FORMENTERA CD' en el partido 3 - 3 alhaurín F.C. Alineación oficial del equipo 'alhaurín F.C.' en el partido
0 - 1 Ricardo Sabariego (18')
0 - 2 Pedro Pino (44')
0 - 3 Cristian Manuel Guardia (44')
Felipe valonga (44') 1 - 3
Víctor Julio Vélez (49') 2 - 3
Antonio José Miranda Tirado (79') 3 - 3
FORMENTERA CD Alineación oficial del equipo 'FORMENTERA CD' en el partido 3 - 3 alhaurín F.C. Alineación oficial del equipo 'alhaurín F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FORMENTERA CD Alineación oficial del equipo 'FORMENTERA CD' en el partido 2 - 0 alhaurín F.C. Alineación oficial del equipo 'alhaurín F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FORMENTERA CD

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del alhaurín. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Felipe valonga la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del FORMENTERA es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 44.
  • 101 Minuto 49 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Víctor Julio Vélez trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 79 minuts, el tirador de faltes del FORMENTERA va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Antonio José Miranda Tirado, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Miguel Ángel Pérez Bueno va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): FORMENTERA va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Pablo Moncada Pinos va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Alfredo Charrania va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): FORMENTERA va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 44 que Alfredo Charrania no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): FORMENTERA van sortir al contraatac al minut 81, però Eliezer Montalto va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del alhaurín. La jugada d'estratègia del FORMENTERA per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Eliezer Montalto va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Echedey Paz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Echedey Paz va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que FORMENTERA va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

alhaurín F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 18 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de alhaurín eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 18, Ricardo Sabariego va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, Pedro Pino va augmentar l'avantatge de alhaurín a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): En Christos Caifero entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al alhaurín, un peu providencial d'en Cristian Manuel Guardia va situar el 0-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): David Soria Sancho va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 42, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): David Ustariz quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Óscar Pastor, però la pilota va topar amb el travesser.