Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trascastro FC (991504) - Los pringadillos (435195) » 686634747: T68/J4/VII

Liga 686634747 Información oficial sobre el partido 686634747 en Hattrick

08.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 4 / VII.101 (38137)

Socarrat CF Alineación oficial del equipo 'Socarrat CF' en el partido 1 - 2 woxter Alineación oficial del equipo 'woxter' en el partido
0 - 1 杨 (Yang) 群风 (Qunfeng) (5')
0 - 2 Virgili Pera (58')
Faustino Arboleya (90') 1 - 2
Socarrat CF Alineación oficial del equipo 'Socarrat CF' en el partido 1 - 2 woxter Alineación oficial del equipo 'woxter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Socarrat CF Alineación oficial del equipo 'Socarrat CF' en el partido 2 - 0 woxter Alineación oficial del equipo 'woxter' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Socarrat CF

Goles Goles

  • 102 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Faustino Arboleya de Socarrat va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Iván Agramunt va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Juan Jesús Lanus García va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Socarrat van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Lander Zalduondo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Socarrat va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Francisco Puerto Collado va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Eric Sanllehí va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ángel David Alio de Socarrat amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

woxter

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 5, Gabriel Matute Suso va pentinar un córner cap al segon pal que 杨 (Yang) 群风 (Qunfeng) va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 184 Minuto 58 (Gol de penalti): Al minut 58 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de woxter, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Virgili Pera va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): woxter van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 11, però el xut de Emilio Dourado des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 60 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en 杨 (Yang) 群风 (Qunfeng), però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicasio Castiñeiro de woxter va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raffaele Lucioni.