Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético de Triana (124362) - MSR (313966) » 686634048: T68/J11/VII

Liga 686634048 Información oficial sobre el partido 686634048 en Hattrick

26.02.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 11 / VII.88 (38124)

Atlético de Triana Alineación oficial del equipo 'Atlético de Triana' en el partido 3 - 0 As Lagoas FC Alineación oficial del equipo 'As Lagoas FC' en el partido
Gregori Garaicoa (77') 1 - 0
Gregori Garaicoa (80') 2 - 0
Wacław Sirko (83') 3 - 0
Atlético de Triana Alineación oficial del equipo 'Atlético de Triana' en el partido 3 - 0 As Lagoas FC Alineación oficial del equipo 'As Lagoas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atlético de Triana Alineación oficial del equipo 'Atlético de Triana' en el partido 5 - 0 As Lagoas FC Alineación oficial del equipo 'As Lagoas FC' en el partido
Tiene mala suerte 5.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Triana

Goles Goles

  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 els aficionats van embogir quan en Gregori Garaicoa va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Atlético.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atlético va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gregori Garaicoa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Wacław Sirko de Atlético va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Ángel María Bento va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atlético.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Gregori Garaicoa va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Julio Laso per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Genís Cotonat va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

As Lagoas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Jaume Ramon Casas de Lagoas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 219 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Jaume Ramon Casas va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Vicent Caralt, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Es duien 39 minuts de partit jugats quan Vicent Caralt va estar a punt de posar per davant a Lagoas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan José Irgas va impedir un gol cantat.
  • 209 Minuto 53 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Dinu Mane, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Atlético, però Darren Fitzgibbon no va poder encertar el xut.
  • 250 Minuto 84 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Lagoas van pujar a rematar. Però en Vicent Caralt la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 205 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Lagoas va estar a punt de marcar quan Vicent Caralt va fer una passada impressionant a Julio Claver, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.