Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Andujar Town (1595000) - Superávit (492769) » 686633392: T68/J2/VII

Liga 686633392 Información oficial sobre el partido 686633392 en Hattrick

25.12.2021 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 2 / VII.77 (38113)

Berga FTK Alineación oficial del equipo 'Berga FTK' en el partido 2 - 0 Aldaya CF Alineación oficial del equipo 'Aldaya CF' en el partido
Ignacio Gabaldón (82') 1 - 0
Ignacio Gabaldón (85') 2 - 0
Berga FTK Alineación oficial del equipo 'Berga FTK' en el partido 2 - 0 Aldaya CF Alineación oficial del equipo 'Aldaya CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Berga FTK Alineación oficial del equipo 'Berga FTK' en el partido 3 - 0 Aldaya CF Alineación oficial del equipo 'Aldaya CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berga FTK

Goles Goles

  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Berga va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 82 Ignacio Gabaldón va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ignacio Gabaldón es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Berga va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rafael León Buendia va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Diego Aimar.
  • 235 Minuto 12 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a David Marichalar de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Berga per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Pantaleon Pőcze va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En David Marichalar va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Berga va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ignacio Gabaldón ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Berga va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José Galeote en un 1 contra 1 amb el porter Diego Aimar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Berga va estar a punt de posar-se per davant al minut 51 però Blas Vía va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 57 (Ocasión de falta): En Ignacio Gabaldón es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en David Marichalar va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Aldaya CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Aldaya va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Avelino Cererols va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rodrigo Paxe de Aldaya va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.