Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dino Fútbol Club (773911) - ALFAJR23 (1586949) » 686633179: T68/J4/VII

Liga 686633179 Información oficial sobre el partido 686633179 en Hattrick

08.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 4 / VII.73 (38109)

DirCo FC Alineación oficial del equipo 'DirCo FC' en el partido 3 - 0 Espadas de Loric Alineación oficial del equipo 'Espadas de Loric' en el partido
Lázaro Cousillas (59') 1 - 0
Bahaeddine Rabah (68') 2 - 0
Pedro Calabaza (76') 3 - 0
DirCo FC Alineación oficial del equipo 'DirCo FC' en el partido 3 - 0 Espadas de Loric Alineación oficial del equipo 'Espadas de Loric' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
DirCo FC Alineación oficial del equipo 'DirCo FC' en el partido 4 - 0 Espadas de Loric Alineación oficial del equipo 'Espadas de Loric' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DirCo FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Els seguidors del DirCo contenien la respiració mentre en Lázaro Cousillas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de DirCo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bahaeddine Rabah va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de DirCo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pedro Calabaza progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a DirCo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pedro Calabaza, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Valeriano Vuelta va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Espadas. La jugada d'estratègia del DirCo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Lázaro Cousillas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): DirCo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 53, quan Víctor Usarralde va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Valeriano Vuelta va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Adil Mesrour per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Aurelio Vea va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Espadas de Loric

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Francisco Sánchez Ortiz de Espadas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adil Mesrour de Espadas es va guanyar la targeta groga merescudament.