Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Baix Empordà FC (1581016) - BALUCHITO F.C. (989477) » 686630620: T68/J8/VII

Liga 686630620 Información oficial sobre el partido 686630620 en Hattrick

05.02.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 8 / VII.27 (38063)

Layetanos Alineación oficial del equipo 'Layetanos' en el partido 2 - 1 Los Cuatro Caños FC Alineación oficial del equipo 'Los Cuatro Caños FC' en el partido
Luis Conesa (19') 1 - 0
Ramón Guardiola (79') 2 - 0
2 - 1 Egil Tryk (80')
Layetanos Alineación oficial del equipo 'Layetanos' en el partido 2 - 1 Los Cuatro Caños FC Alineación oficial del equipo 'Los Cuatro Caños FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Layetanos Alineación oficial del equipo 'Layetanos' en el partido 0 - 2 Los Cuatro Caños FC Alineación oficial del equipo 'Los Cuatro Caños FC' en el partido
Tiene suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Layetanos

Goles Goles

  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): Luis Conesa va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Layetanos.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Ramón Guardiola de Layetanos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rubén Echenagusia per poc que no incrementa el marcador al minut 33. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ricardo Berceo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Los Cuatro Caños FC

Goles Goles

  • 154 Minuto 80 (Gol de penalti): El jugador de Arena Egil Tryk va anotar des dels 11 metres al minut 80, posant el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Marco Antonio Villafanes va marcar al minut 18 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El Arena creava perill des de la dreta al minut 30, però en Miguel Bujanda, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Marco Antonio Villafanes desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Arena va estar a punt d'empatar al 31 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Julen Taracena que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 32, en un 1 contra 1 amb el porter, però Miguel Bujanda va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Egil Tryk des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Branimir Obradović va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Arena van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jaime Iturralde González, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Angel Milushev sol davant la porteria al minut 74, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Arena a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Marco Antonio Villafanes va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Egil Tryk de Arena va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Angel Milushev de Arena va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Branimir Obradović de Arena es va guanyar la targeta groga merescudament.