Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Tomás Mingot (311609) - Locos por el Balón (49051) » 686630226: T68/J8/VII

Liga 686630226 Información oficial sobre el partido 686630226 en Hattrick

05.02.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 8 / VII.20 (38056)

R.C.D. Tomás Mingot Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Tomás Mingot' en el partido 4 - 3 Locos por el Balón Alineación oficial del equipo 'Locos por el Balón' en el partido
0 - 1 Diego Aramendia (27')
Wincenty Bisikiewicz (34') 1 - 1
Maxime 'Mr. Electrón' Hovius (36') 2 - 1
Wincenty Bisikiewicz (39') 3 - 1
3 - 2 Diego Aramendia (41')
Jörg-Arne 'El Rojo' Schlobies (53') 4 - 2
4 - 3 Àngel Gordils (72')
R.C.D. Tomás Mingot Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Tomás Mingot' en el partido 4 - 3 Locos por el Balón Alineación oficial del equipo 'Locos por el Balón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.C.D. Tomás Mingot Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Tomás Mingot' en el partido 1 - 0 Locos por el Balón Alineación oficial del equipo 'Locos por el Balón' en el partido
Tiene bastante suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Tomás Mingot

Goles Goles

  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 34 una excel·lent centrada de Èdgard 'El Negrito' Balmis va arribar a Wincenty Bisikiewicz, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats van embogir quan en Maxime 'Mr. Electrón' Hovius va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Tomás.
  • 187 Minuto 39 (Gol tiro lejano): Després de 39 minuts el Tomás, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Wincenty Bisikiewicz sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 3 - 1 va pujar al marcador.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jörg-Arne 'El Rojo' Schlobies es va introduir dins la defensa central al minut 53, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Èdgard 'El Negrito' Balmis va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Pau 'Bigote Veloz' Esparrech va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 287 Minuto 26 (Ocasión tiro lejano): El Tomás se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 26, en Maurino 'El Cocinero' Iraeta va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 71 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Florin Gruncă ja els havia advertit que el porter contrari, en Riccardo Puggioni, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Wincenty Bisikiewicz de Tomás va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Maxime 'Mr. Electrón' Hovius es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Locos por el Balón

Goles Goles

  • 140 Minuto 27 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Locos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Diego Aramendia aconseguint el 0 - 1.
  • 153 Minuto 41 (Gol por la derecha): Locos van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 41 quan Diego Aramendia sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): Àngel Gordils va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Locos i marcant el 4 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Àngel Gordils de Locos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gonzalo Vicuña de Locos es va guanyar la targeta groga merescudament.