Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Cuxito (1414927) - Durango CF (119593) » 686629308: T68/J3/VII

Liga 686629308 Información oficial sobre el partido 686629308 en Hattrick

01.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 3 / VII.4 (38040)

UBCatalonia Alineación oficial del equipo 'UBCatalonia' en el partido 4 - 2 Caramelo Alineación oficial del equipo 'Caramelo' en el partido
Juan Miguel Tejedor (4') 1 - 0
Enrique Álava (5') 2 - 0
2 - 1 Ricardo Villamandos (29')
Guillermo Zallas (64') 3 - 1
3 - 2 Jesús Despou (79')
Guillermo Zallas (80') 4 - 2
UBCatalonia Alineación oficial del equipo 'UBCatalonia' en el partido 4 - 2 Caramelo Alineación oficial del equipo 'Caramelo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UBCatalonia Alineación oficial del equipo 'UBCatalonia' en el partido 2 - 1 Caramelo Alineación oficial del equipo 'Caramelo' en el partido
Tiene suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UBCatalonia

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 4, Enrique Álava va pentinar un córner cap al segon pal que Juan Miguel Tejedor va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 190 Minuto 5 (Gol de falta): En Enrique Álava va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-0.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan UBCatalonia va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Guillermo Zallas des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de UBCatalonia pel centre va donar un gran resultat: el gol de Guillermo Zallas va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Enrique Álava una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 5, però una magnífica aturada de Rafael Porta va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Josan Himadas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rafael Porta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Abdelaziz Marwani de UBCatalonia va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El UBCatalonia ho intentava per la dreta per mitjà de Enrique Álava, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Caramelo

Goles Goles

  • 152 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Ricardo Villamandos va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Jesús Despou de Caramelo després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de David Clarió la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Caramelo havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 235 Minuto 78 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Francesc Josep Codó, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Francesc Josep Codó quasi redueix la diferència al marcador al minut 83, però una gran estirada d'en Carlos Martí Ezquerra va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Caramelo va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 85, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Francesc Josep Codó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francesc Josep Codó de Caramelo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.