Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Karonte F.C. (491354) - Libertad de Sanxenxo S.A.D. (437928) » 686628535: T68/J6/VI

Liga 686628535 Información oficial sobre el partido 686628535 en Hattrick

22.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 6 / VI.1014 (15332)

Karonte F.C. Alineación oficial del equipo 'Karonte F.C.' en el partido 2 - 2 Sabat United Alineación oficial del equipo 'Sabat United' en el partido
0 - 1 Caetano Antunes (29')
Artemio Merlini (34') 1 - 1
1 - 2 Codruţ Chipciu (36')
Víctor Maldonado (43') 2 - 2
Karonte F.C. Alineación oficial del equipo 'Karonte F.C.' en el partido 2 - 2 Sabat United Alineación oficial del equipo 'Sabat United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Karonte F.C. Alineación oficial del equipo 'Karonte F.C.' en el partido 0 - 1 Sabat United Alineación oficial del equipo 'Sabat United' en el partido
Tiene suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karonte F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Karonte va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Artemio Merlini rematés de volea a la xarxa. El 1 - 1 pujava al marcador al minut 34.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): En Llàtzer Cotanda entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Karonte, un peu providencial d'en Víctor Maldonado va situar el 2-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 42 minuts, el Karonte va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Karonte va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rafael Suárez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Volker Wenckstern de Karonte es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfredo Soltero de Karonte es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Volker Wenckstern de Karonte per doble groga al minut 73.

Sabat United

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, el United va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Caetano Antunes, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 36 minuts, el tirador de faltes del United va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Codruţ Chipciu, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Pinchas Hertzberg, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Przemysław Pytlik va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Platonas Someritis que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 de partit, Baldomer Bellsolell quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Baldomer Bellsolell va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 79, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marat Rendakov va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Przemysław Pytlik ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.