Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico infante FC (774319) - Estrellas Luminosas (487392) » 686627401: T68/J2/VI

Liga 686627401 Información oficial sobre el partido 686627401 en Hattrick

25.12.2021 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 2 / VI.994 (15312)

Patzer F.C. Alineación oficial del equipo 'Patzer F.C.' en el partido 0 - 2 Estrellas Luminosas Alineación oficial del equipo 'Estrellas Luminosas' en el partido
0 - 1 Văn Thiện Dũng (24')
0 - 2 Almog Nisman (67')
Patzer F.C. Alineación oficial del equipo 'Patzer F.C.' en el partido 0 - 2 Estrellas Luminosas Alineación oficial del equipo 'Estrellas Luminosas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patzer F.C. Alineación oficial del equipo 'Patzer F.C.' en el partido 0 - 1 Estrellas Luminosas Alineación oficial del equipo 'Estrellas Luminosas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,0 % 1,0 % 87,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patzer F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Patzer va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Óscar Rodríguez Navas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Herminio Villaguiz.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alfonso Fontes va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Patzer va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alfonso Acheros, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 200 Minuto 78 (Ocasión de falta): Patzer va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 78, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Patzer, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En Óscar Rodríguez Navas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Víctor Mataix de Patzer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Estrellas Luminosas

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): Amb 24 minuts jugats, Văn Thiện Dũng de Estrellas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): El Estrellas era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Almog Nisman va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 18 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Estrellas al minut 18, però el xut de Pim Fontenai va topar amb la tanca defensiva.
  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Văn Thiện Dũng va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Clemente Macciò estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ahmed Al-Qaatri, als 50 minuts, va fallar per ben poc.
  • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Pim Fontenai de Estrellas no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pim Fontenai de Estrellas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.