Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

As Xacias de Marce (776241) - Legia Angels FC (1367792) » 686626111: T68/J1/VI

Liga 686626111 Información oficial sobre el partido 686626111 en Hattrick

18.12.2021 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 1 / VI.971 (15289)

As Xacias de Marce Alineación oficial del equipo 'As Xacias de Marce' en el partido 5 - 0 BARRAQUETAS ATH. Alineación oficial del equipo 'BARRAQUETAS ATH.' en el partido
Gregori Capdevila (20') 1 - 0
Héctor Medina Abascal (22') 2 - 0
Jaime Toro Díaz (24') 3 - 0
Gregori Capdevila (31') 4 - 0
Gregori Capdevila (57') 5 - 0
As Xacias de Marce Alineación oficial del equipo 'As Xacias de Marce' en el partido 5 - 0 BARRAQUETAS ATH. Alineación oficial del equipo 'BARRAQUETAS ATH.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
As Xacias de Marce Alineación oficial del equipo 'As Xacias de Marce' en el partido 2 - 1 BARRAQUETAS ATH. Alineación oficial del equipo 'BARRAQUETAS ATH.' en el partido
Tiene bastante suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

As Xacias de Marce

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Xacias va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 20 Gregori Capdevila va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): En Héctor Medina Abascal va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Xacias va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jaime Toro Díaz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Xacias va augmentar la diferència quan Gregori Capdevila no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Xacias a 5 - 0. Gregori Capdevila va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Xacias va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ginés San Miguel Marín en un 1 contra 1 amb el porter Maximilian Josef Tuschl, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gastón Gómez de la Blanca va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Jaime Toro Díaz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Maximilian Josef Tuschl va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rodrigo Val Montes de Xacias es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ginés San Miguel Marín de Xacias es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Héctor Medina Abascal de Xacias va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

BARRAQUETAS ATH.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Pau Llistosella va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 21, en un 1 contra 1 amb el porter, però Raúl Gabaldón va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Harry Pham des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Harry Pham ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Abderrahim Droussi va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 62 de joc.