Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Los Palomos (485797) - Orgull Gironi (1366463) » 686624643: T68/J12/VI

Liga 686624643 Información oficial sobre el partido 686624643 en Hattrick

05.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 12 / VI.944 (15262)

FC Los Palomos Alineación oficial del equipo 'FC Los Palomos' en el partido 1 - 2 Orgull Gironi Alineación oficial del equipo 'Orgull Gironi' en el partido
0 - 1 Bobby Detsch (9')
0 - 2 Kevin Hoffeld (19')
Daniel Pecina (75') 1 - 2
FC Los Palomos Alineación oficial del equipo 'FC Los Palomos' en el partido 1 - 2 Orgull Gironi Alineación oficial del equipo 'Orgull Gironi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Los Palomos Alineación oficial del equipo 'FC Los Palomos' en el partido 3 - 0 Orgull Gironi Alineación oficial del equipo 'Orgull Gironi' en el partido
Tiene mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Los Palomos

Goles Goles

  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): Daniel Pecina de Palomos va demostrar les seves habilitats al minut 75 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): Emilio Zalona hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Javier Jiménez Mieres havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Marc Andreu Baulenas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Palomos.
  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17, Emil Lemming quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Javier Jiménez Mieres estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Daniel Pecina, als 18 minuts, va fallar per ben poc.
  • 202 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Passaven 23 minuts quan Emil Lemming des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Marc Andreu Baulenas no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Palomos va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 51 que Yuriy Kalinnikov no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Yuriy Kalinnikov i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Palomos, però el xut de Javier Jiménez Mieres va sortir bastant desviat.

Orgull Gironi

Goles Goles

  • 186 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Orgull amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Bobby Detsch, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 184 Minuto 19 (Gol de penalti): Passaven 19 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Kevin Hoffeld va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Marco Forese va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Orgull va ser a punt de marcar al minut 82, quan el seu jugador Julio Fonallar va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Silvià Estebanell de Orgull va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.