Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

colomins (1456052) - Kal_El United (1431713) » 686624354: T68/J10/VI

Liga 686624354 Información oficial sobre el partido 686624354 en Hattrick

19.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 10 / VI.939 (15257)

colomins Alineación oficial del equipo 'colomins' en el partido 1 - 1 Kal_El United Alineación oficial del equipo 'Kal_El United' en el partido
Arístides Parra (7') 1 - 0
1 - 1 Ofir Blaziano (36')
colomins Alineación oficial del equipo 'colomins' en el partido 1 - 1 Kal_El United Alineación oficial del equipo 'Kal_El United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
colomins Alineación oficial del equipo 'colomins' en el partido 1 - 1 Kal_El United Alineación oficial del equipo 'Kal_El United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,1 % 57,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

colomins

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Corria el minut 7, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. colomins s'avançava en el marcador després que en Arístides Parra xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de colomins va anar a parar a la dreta de l'atac on en Robert Stratford, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Robert Stratford va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Rémi Champion va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de colomins va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Liram Katzir, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Liram Katzir de colomins va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Kal_El United

Goles Goles

  • 164 Minuto 36 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 36 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Kal_El. Ofir Blaziano el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Ofir Blaziano al minut 2 semblava entrar, però Jan Klemens va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 262 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Danin Cice per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 14, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Julio Elgorriaga va servir per deixar enrere el gegant Liram Katzir al minut 26, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Jesper Lunden va fer una jugada per la banda esquerra, però Jan Klemens va aturar el seu xut.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Kal_El va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jan Klemens va desviar el xut final de Jesús Rivas Urtiaga després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 de partit, Carlos Desvalls quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Kal_El va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 59, quan Jesús Rivas Urtiaga va quedar-se sol davant el porter Jan Klemens, però aquest va poder aturar el xut.