Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dinamo sa murtera (1372471) - Náquera C.F. (314201) » 686622498: T68/J8/VI

Liga 686622498 Información oficial sobre el partido 686622498 en Hattrick

05.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 8 / VI.906 (15224)

dinamo sa murtera Alineación oficial del equipo 'dinamo sa murtera' en el partido 2 - 0 Náquera C.F. Alineación oficial del equipo 'Náquera C.F.' en el partido
Adolfo Palomino (24') 1 - 0
Fabio Perin (68') 2 - 0
dinamo sa murtera Alineación oficial del equipo 'dinamo sa murtera' en el partido 2 - 0 Náquera C.F. Alineación oficial del equipo 'Náquera C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
dinamo sa murtera Alineación oficial del equipo 'dinamo sa murtera' en el partido 0 - 2 Náquera C.F. Alineación oficial del equipo 'Náquera C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dinamo sa murtera

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): murtera va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 24, quan Adolfo Palomino, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 140 Minuto 68 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de murtera el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Fabio Perin va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de murtera va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gurijs Paeglis va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ignacio Arce va estar a punt de sentenciar el partit al minut 59, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Ilario Torru va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Albert Plejdrup.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Serkan Nabi de murtera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Náquera C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Stanislav Mitov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Belarmino Filomeno va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Iu Bellés, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Náquera va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Iu Bellés va desviar el xut final de Şevki Bayer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Artemi Illescas va estar a punt de posar per davant a Náquera amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Iu Bellés va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En Levent Arpahan va encarar al porter al 48, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Stanislav Mitov al minut 64 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Tijl Rutgers quasi aconsegueix empatar per Náquera al minut 67, però Iu Bellés va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Romeo Ciorăneanu de Náquera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.