Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD La Lagunilla (1600440) - Tito Ber C.F. (995689) » 686621518: T68/J1/VI

Liga 686621518 Información oficial sobre el partido 686621518 en Hattrick

18.12.2021 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 1 / VI.889 (15207)

CD La Lagunilla Alineación oficial del equipo 'CD La Lagunilla' en el partido 1 - 4 Tito Ber C.F. Alineación oficial del equipo 'Tito Ber C.F.' en el partido
Pepito Varas (8') 1 - 0
1 - 1 Daniel Vega (21')
1 - 2 Jesús Romero (44')
1 - 3 Daniel Drăghici (52')
1 - 4 Cesarino Martorana (69')
CD La Lagunilla Alineación oficial del equipo 'CD La Lagunilla' en el partido 1 - 4 Tito Ber C.F. Alineación oficial del equipo 'Tito Ber C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD La Lagunilla Alineación oficial del equipo 'CD La Lagunilla' en el partido 0 - 2 Tito Ber C.F. Alineación oficial del equipo 'Tito Ber C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD La Lagunilla

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Ricardo Muñoz Ybarra va anar a parar al cap de Pepito Varas que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Lagunilla el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lagunilla va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bernardo Behobide, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 92 (Ocasión de contra por la derecha): Lagunilla van sortir al contraatac amb encert al minut 92, però Pepito Varas no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tito Ber C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 21 minuts Daniel Vega va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jesús Romero que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Tito.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Daniel Drăghici, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Cesarino Martorana va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 1 - 4 per a Tito.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Tito va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Juan Luis Soldevilla es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antonio Aragonés va fer una magnífica centrada, però la rematada de Cesarino Martorana va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Tito va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luis Lepe va desviar el xut final de Rafael Sánchez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antonio Aragonés va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Juan Luis Soldevilla va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Tito va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 44, quan Rafael Sánchez va quedar-se sol davant el porter Luis Lepe, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rafael Sánchez va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 de partit, Rafael Sánchez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Jesús Romero quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luis Lepe, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Martín.
  • 512 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Santiago Martín se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.