Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XOMPI_ MAQUIS F.C. (988838) - bad boy blue (1437192) » 686620944: T68/J11/VI

Liga 686620944 Información oficial sobre el partido 686620944 en Hattrick

26.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 11 / VI.878 (15196)

XOMPI_ MAQUIS F.C. Alineación oficial del equipo 'XOMPI_ MAQUIS F.C.' en el partido 3 - 1 bad boy blue Alineación oficial del equipo 'bad boy blue' en el partido
Alfredo Gonçalves (31') 1 - 0
1 - 1 Renato Cano (38')
Albert Alcover (79') 2 - 1
Alfredo Gonçalves (82') 3 - 1
XOMPI_ MAQUIS F.C. Alineación oficial del equipo 'XOMPI_ MAQUIS F.C.' en el partido 3 - 1 bad boy blue Alineación oficial del equipo 'bad boy blue' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
XOMPI_ MAQUIS F.C. Alineación oficial del equipo 'XOMPI_ MAQUIS F.C.' en el partido 3 - 0 bad boy blue Alineación oficial del equipo 'bad boy blue' en el partido
Tiene un resultado normal 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XOMPI_ MAQUIS F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Alfredo Gonçalves va donar a MAQUIS un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 79 i semblava que MAQUIS desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Albert Alcover va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 82 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de MAQUIS. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Alfredo Gonçalves xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Diego Barrero-Valverde va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Albert Alcover, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, José Gallo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Philipp Kösching va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MAQUIS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Albert Alcover va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant Alfons Chaler va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): MAQUIS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alfredo Gonçalves en un 1 contra 1 amb el porter Alfons Chaler, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabian Järger de MAQUIS es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

bad boy blue

Goles Goles

  • 108 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Hubert Harrer encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Renato Cano només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de blue va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan José Guzmán Taberné, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.