Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

guli f.c. (312477) - Slobijan, A.C. (992867) » 686619402: T68/J4/VI

Liga 686619402 Información oficial sobre el partido 686619402 en Hattrick

08.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 4 / VI.851 (15169)

guli f.c. Alineación oficial del equipo 'guli f.c.' en el partido 2 - 1 Slobijan, A.C. Alineación oficial del equipo 'Slobijan, A.C.' en el partido
Totti Sarivaara (8') 1 - 0
1 - 1 Damjan Kruneš (59')
Walt Kouwenaar (84') 2 - 1
guli f.c. Alineación oficial del equipo 'guli f.c.' en el partido 2 - 1 Slobijan, A.C. Alineación oficial del equipo 'Slobijan, A.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
guli f.c. Alineación oficial del equipo 'guli f.c.' en el partido 2 - 1 Slobijan, A.C. Alineación oficial del equipo 'Slobijan, A.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,8 % 27,2 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

guli f.c.

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): guli sabia com jugar al contraatac, i al minut 8, Totti Sarivaara va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jeppe Qvist va treure un córner llarg cap al segon pal que en Walt Kouwenaar, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Max Bosmans va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Eldon Louhenapessy, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Walt Kouwenaar. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Dionys Schweitzer va superar els defenses rivals per velocitat al minut 75 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 234 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Jeppe Qvist va sortir molt desviat al minut 86.

Slobijan, A.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Bogusław Olchowski arribés a peus de Damjan Kruneš, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Slobijan, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Slobijan, va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Klemansas Čirbulėnas va desviar el xut final de Raimondas Novochackis després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Bogusław Olchowski de Slobijan,, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 69, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Luigi Franco Grugni va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Kerim Lüle va fer una jugada per la banda esquerra, però Klemansas Čirbulėnas va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luigi Franco Grugni de Slobijan, es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): Al minut 70, Prosper Haezebrouck de Slobijan, va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.