Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

haybicho (487773) - Ara Futbol Club (1460632) » 686618046: T68/J1/VI

Liga 686618046 Información oficial sobre el partido 686618046 en Hattrick

18.12.2021 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 1 / VI.827 (15145)

haybicho Alineación oficial del equipo 'haybicho' en el partido 5 - 0 Ara Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Ara Futbol Club' en el partido
Galip Canayakın (22') 1 - 0
Galip Canayakın (80') 2 - 0
Galip Canayakın (81') 3 - 0
Tony Pollmann (87') 4 - 0
Ambrosio García Barberá (89') 5 - 0
haybicho Alineación oficial del equipo 'haybicho' en el partido 5 - 0 Ara Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Ara Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
haybicho Alineación oficial del equipo 'haybicho' en el partido 2 - 2 Ara Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Ara Futbol Club' en el partido
Tiene bastante suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,9 % 47,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

haybicho

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Luis Carlos Robledo arribés a peus de Galip Canayakın, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a haybicho el 1 - 0.
  • 108 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ambrosio García Barberá és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Galip Canayakın perquè aconseguís el 2 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): haybicho va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Galip Canayakın va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Tony Pollmann de haybicho va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Als 89 minuts de joc, els nois de haybicho van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ambrosio García Barberá augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El haybicho ho intentava per la dreta per mitjà de Ambrosio García Barberá, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Jona Hegewald de haybicho gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 215 Minuto 84 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Luis Carlos Robledo que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eliazar Parra.

Ara Futbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Futbol va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Pedro Jamaica es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 207 Minuto 41 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Arin Larraburu va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Dündar Hişam quasi aconsegueix empatar per Futbol al minut 43, però Rembt Wynjeterp va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Llorenç Pibernat va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Dündar Hişam quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Hans Getzinger va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Richard Reinhardt de Futbol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.