Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Atlético de Albacete (1459402) - Peryk team (1460101) » 686615038: T68/J5/VI

Liga 686615038 Información oficial sobre el partido 686615038 en Hattrick

15.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 5 / VI.773 (15091)

Club Atlético de Albacete Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Albacete' en el partido 2 - 0 Peryk team Alineación oficial del equipo 'Peryk team' en el partido
Amadeu Torné (25') 1 - 0
Amadeu Torné (31') 2 - 0
Club Atlético de Albacete Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Albacete' en el partido 2 - 0 Peryk team Alineación oficial del equipo 'Peryk team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Atlético de Albacete Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Albacete' en el partido 2 - 0 Peryk team Alineación oficial del equipo 'Peryk team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético de Albacete

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Peryk. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Amadeu Torné la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ATAB es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 25.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Amadeu Torné va incrementar l'avantatge de ATAB amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 64 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Gonzalo Galdeano va marxar de Hroar Jørgensen en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de ATAB van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gonzalo Galdeano de ATAB es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72 de partit, Gonzalo Galdeano de ATAB va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Manel 'Capi' Fortet de ATAB la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Peryk team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Peryk va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Reginald Douillet, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Peryk, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Reginald Douillet va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): En Charaf Kenbouch va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, José María Irogarte de Peryk va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.