Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

calamar@donas (1339108) - FC Xispita (799706) » 686613341: T68/J1/VI

Liga 686613341 Información oficial sobre el partido 686613341 en Hattrick

18.12.2021 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 1 / VI.743 (15061)

calamar@donas Alineación oficial del equipo 'calamar@donas' en el partido 3 - 2 FC Xispita Alineación oficial del equipo 'FC Xispita' en el partido
0 - 1 Bernat Castella (26')
0 - 2 Bernat Castella (51')
Óscar Quero (56') 1 - 2
Jaime Zigüenza (91') 2 - 2
Víctor Manuel Balcazar (91') 3 - 2
calamar@donas Alineación oficial del equipo 'calamar@donas' en el partido 3 - 2 FC Xispita Alineación oficial del equipo 'FC Xispita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
calamar@donas Alineación oficial del equipo 'calamar@donas' en el partido 1 - 1 FC Xispita Alineación oficial del equipo 'FC Xispita' en el partido
Tiene suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,3 % 2,4 % 81,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

calamar@donas

Goles Goles

  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): calamar@donas sabia com jugar al contraatac, i al minut 56, Óscar Quero va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 141 Minuto 91 (Gol de contra por el centro): El calamar@donas era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jaime Zigüenza va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 91 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del calamar@donas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Víctor Manuel Balcazar va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a calamar@donas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juho Mitrunen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El calamar@donas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Alireza Zadimoghaddam la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del calamar@donas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juho Mitrunen, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 53 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

FC Xispita

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Xispita prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Bernat Castella.
  • 116 Minuto 51 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Santi Bodoque sempre és una garantia. Al minut 51, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Bernat Castella marcar el 0 - 2 per al Xispita.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Pepito Valenzuela Hita de Xispita, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Santi Bodoque quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Sexismundo Guntín quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gianluca Furfaro, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Santi Bodoque va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 90, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Raffaele Rafuzzi de Xispita va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raffaele Rafuzzi de Xispita va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".