Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Tropezón de Berninches (1435906) - heliotec c.f (1588310) » 686612525: T68/J7/VI

Liga 686612525 Información oficial sobre el partido 686612525 en Hattrick

29.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 7 / VI.728 (15046)

El Tropezón de Berninches Alineación oficial del equipo 'El Tropezón de Berninches' en el partido 1 - 0 heliotec c.f Alineación oficial del equipo 'heliotec c.f' en el partido
Óscar Peña (22') 1 - 0
El Tropezón de Berninches Alineación oficial del equipo 'El Tropezón de Berninches' en el partido 1 - 0 heliotec c.f Alineación oficial del equipo 'heliotec c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Tropezón de Berninches Alineación oficial del equipo 'El Tropezón de Berninches' en el partido 2 - 0 heliotec c.f Alineación oficial del equipo 'heliotec c.f' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Tropezón de Berninches

Goles Goles

  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): Óscar Peña va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Tropezón, al minut 22. El marcador va canviar a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 20 (Ocasión de falta): Amb 20 minuts disputats, Ralph-Dieter Badtke gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Maximilian Passet va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Patrizio Commone, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Ralph-Dieter Badtke es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): Matija Župarić quasi marca en una jugada assajada de córner que Patrizio Commone havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Castejón Martínez de Tropezón va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

heliotec c.f

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): heliotec van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 62 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Yannick Thiemer no va ser gens encertat.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 Pascal Barrat va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Axel Enyego va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Eddie Delfosse sol davant la porteria al minut 84, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Roldán Lozano de heliotec amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.