Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Red Bull Alcover (491882) - FC Galaktic (1371320) » 686611128: T68/J7/VI

Liga 686611128 Información oficial sobre el partido 686611128 en Hattrick

29.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 7 / VI.703 (15021)

Red Bull Alcover Alineación oficial del equipo 'Red Bull Alcover' en el partido 4 - 1 Rayito AD Alineación oficial del equipo 'Rayito AD' en el partido
0 - 1 Javier Vianes (24')
Felipe Taborda (31') 1 - 1
Paul Naveau (40') 2 - 1
Felipe Taborda (66') 3 - 1
Javier Checa-Rubio (70') 4 - 1
Red Bull Alcover Alineación oficial del equipo 'Red Bull Alcover' en el partido 4 - 1 Rayito AD Alineación oficial del equipo 'Rayito AD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Red Bull Alcover Alineación oficial del equipo 'Red Bull Alcover' en el partido 3 - 0 Rayito AD Alineación oficial del equipo 'Rayito AD' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Bull Alcover

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Alcover una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Felipe Taborda, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 31.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Paul Naveau de Alcover aconseguir un gol al minut 40 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Alcover pel centre va donar un gran resultat: el gol de Felipe Taborda va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Alcover i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 70 minuts de joc. Mentre en Javier Checa-Rubio el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Servando da Braña va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Alcover va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Paul Naveau ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Alcover ho intentava per la dreta per mitjà de Servando da Braña, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Felipe Taborda, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Nestor Zayats, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Rayito AD

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Rayito van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Javier Vianes.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Dušan Majtanović quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): En Bogdan Crivac va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 208 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marcin Wołoszyński va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 69. En Eliano Spadoni va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rayito va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eliano Spadoni, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.