Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Nicinc (992794) - RCA Salón (1420961) » 686609850: T68/J10/VI

Liga 686609850 Información oficial sobre el partido 686609850 en Hattrick

19.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 10 / VI.680 (14998)

U.E. Nicinc Alineación oficial del equipo 'U.E. Nicinc' en el partido 2 - 0 RCA Salón Alineación oficial del equipo 'RCA Salón' en el partido
Anders Lövblom (4') 1 - 0
Hanbin Cho (71') 2 - 0
U.E. Nicinc Alineación oficial del equipo 'U.E. Nicinc' en el partido 2 - 0 RCA Salón Alineación oficial del equipo 'RCA Salón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.E. Nicinc Alineación oficial del equipo 'U.E. Nicinc' en el partido 1 - 2 RCA Salón Alineación oficial del equipo 'RCA Salón' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 24,8 % 48,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Nicinc

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Corria el minut 4, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Nicinc s'avançava en el marcador després que en Anders Lövblom xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Phil Niederhofer va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Nicinc, Hanbin Cho, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El Nicinc ho intentava per la dreta per mitjà de Anders Lövblom, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Grimbert Tegtmeier es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juho Iso-Koivisto de Nicinc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

RCA Salón

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Salón van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Romário dos Santos Jr. va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Romário dos Santos Jr. va encarar al porter al 64, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Miguel Ángel Gallardo va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Roberto Mateo quasi redueix la diferència al marcador al minut 72, però una gran estirada d'en Mads Fuglsang va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Jakub Šmicer la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Salón havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 13 (Tarjeta roja directa): Al minut 13, Zorro Urrea de Salón va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.