Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

losqtable (1590168) - ilunberri (1416220) » 686609802: T68/J12/VI

Liga 686609802 Información oficial sobre el partido 686609802 en Hattrick

05.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 12 / VI.679 (14997)

losqtable Alineación oficial del equipo 'losqtable' en el partido 1 - 2 FCBayern de Madrid Alineación oficial del equipo 'FCBayern de Madrid' en el partido
0 - 1 Per Martinsen (35')
0 - 2 Hanjo Pfnor (39')
Kleofas Świątnicki (76') 1 - 2
losqtable Alineación oficial del equipo 'losqtable' en el partido 1 - 2 FCBayern de Madrid Alineación oficial del equipo 'FCBayern de Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
losqtable Alineación oficial del equipo 'losqtable' en el partido 2 - 1 FCBayern de Madrid Alineación oficial del equipo 'FCBayern de Madrid' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

losqtable

Goles Goles

  • 104 Minuto 76 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de losqtable al minut 76. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Kleofas Świątnicki va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): losqtable va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roman Kwaśniowski va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Claudio Dibelius.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El jugador de losqtable Zalakain Artatzabeitia quasi va assolir l'empat al minut 38 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): losqtable va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Isaac Bleser va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Uzay Samru de losqtable va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FCBayern de Madrid

Goles Goles

  • 139 Minuto 35 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de FCB Per Martinsen va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Zalakain Artatzabeitia va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Hanjo Pfnor de FCB va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Bartek Karaszkiewicz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 10, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ipolitas Bryžis va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip FCB Manuel Navarro Pérez quasi marca al minut 42 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ricard Valldeneu l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el FCB sortien al contraatac. La falta llançada per Ernesto Berchicci va sortir força alta sense massa perill.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Ipolitas Bryžis va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Dorian Decamp, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 78 (Ocasión de falta): Ernesto Berchicci va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joeri Gilijamse de FCB va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.