Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La perortika (307855) - losflipaos (1588815) » 686608893: T68/J8/VI

Liga 686608893 Información oficial sobre el partido 686608893 en Hattrick

05.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 8 / VI.663 (14981)

La perortika Alineación oficial del equipo 'La perortika' en el partido 0 - 0 losflipaos Alineación oficial del equipo 'losflipaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La perortika Alineación oficial del equipo 'La perortika' en el partido 1 - 0 losflipaos Alineación oficial del equipo 'losflipaos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La perortika

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Sergio Manuel Silos va entorpir al marcador d'en Xenxo Trasmonte per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Antonio De la Parra era fer passades de llarga distància. Al minut 34 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Joan Motjer però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 225 Minuto 63 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Joan Motjer va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 205 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): perortika va estar a punt de marcar quan Antonio De la Parra va fer una passada impressionant a Joan Motjer, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

losflipaos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de losflipaos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Claude-Oliver Illein va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Jetmir Portner va marcar al minut 40 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): losflipaos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manolo Fornellos va desviar el xut final de Olgierd Wojnas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.