Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guatizateam (1462852) - Merrick_71 (313359) » 686608783: T68/J9/VI

Liga 686608783 Información oficial sobre el partido 686608783 en Hattrick

12.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 9 / VI.661 (14979)

Estellla Tct Alineación oficial del equipo 'Estellla Tct' en el partido 3 - 1 Merrick_71 Alineación oficial del equipo 'Merrick_71' en el partido
Mustafa Nederli (14') 1 - 0
Predrag Neagu (32') 2 - 0
Predrag Neagu (47') 3 - 0
3 - 1 Fabian Busturi (65')
Estellla Tct Alineación oficial del equipo 'Estellla Tct' en el partido 3 - 1 Merrick_71 Alineación oficial del equipo 'Merrick_71' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estellla Tct Alineación oficial del equipo 'Estellla Tct' en el partido 2 - 1 Merrick_71 Alineación oficial del equipo 'Merrick_71' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,5 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estellla Tct

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jocemar Castro la va rematar Mustafa Nederli amb una magnífica volea que va fer pujar per a Estellla el 1 - 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Predrag Neagu es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 106 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 47 i semblava que Estellla desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Predrag Neagu va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 0 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 29 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 29 podia haver acabat en gol, però Mazen Abou El Kheir va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Adrian Molodeţ una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Mazen Abou El Kheir va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 43 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Václav Michalčík, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Václav Michalčík de Estellla va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 209 Minuto 44 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Plamen Ilchev, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Merrick_71, però Cemal Boran no va poder encertar el xut.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El jugador local Diego Rovere per poc que no incrementa el marcador al minut 55. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mazen Abou El Kheir va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mirko Järva de Estellla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Al minut 44 en Plamen Ilchev va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Merrick_71

Goles Goles

  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Merrick_71 van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Fabian Busturi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 42, quan un error defensiu va deixar Fabian Busturi completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Cemal Boran va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Ireneusz Węgier no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Denis Greiner hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Nguyễn Biện havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Roelant Aartse ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Alessandro Antoniani de Merrick_71 no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Leon Syldatk de Merrick_71 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauro Orioto de Merrick_71 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.