Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cruchs (315523) - Amor Pan Villano (1462948) » 686608310: T68/J3/VI

Liga 686608310 Información oficial sobre el partido 686608310 en Hattrick

01.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 3 / VI.653 (14971)

Cruchs Alineación oficial del equipo 'Cruchs' en el partido 1 - 0 Amor Pan Villano Alineación oficial del equipo 'Amor Pan Villano' en el partido
Florentino Cicero (3') 1 - 0
Cruchs Alineación oficial del equipo 'Cruchs' en el partido 1 - 0 Amor Pan Villano Alineación oficial del equipo 'Amor Pan Villano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cruchs Alineación oficial del equipo 'Cruchs' en el partido 3 - 0 Amor Pan Villano Alineación oficial del equipo 'Amor Pan Villano' en el partido
Tiene mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cruchs

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 3 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cruchs. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Florentino Cicero xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, Lorenzo Guerra gairebé va marcar per a Cruchs des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 34 quan Baudelio Irureta de Cruchs gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Oli Woodford al minut 61 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Florentino Cicero va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 216 Minuto 71 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Israel Clavero va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Eustaki Goitia, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Eustaki Goitia va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El jugador local Israel Clavero per poc que no incrementa el marcador al minut 87. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Oli Woodford va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Amor Pan Villano

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Villano van sortir al contraatac amb encert al minut 23, però Reinert Wiegels no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Timmy Darras va marxar de David Pla en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Villano van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Villano van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 63, però Wilfried Selm va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Philipp Zwerina de Villano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.