Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Talleres Domenech, F.C. (1580480) - F.C. argüerin (796140) » 686607784: T68/J11/VI

Liga 686607784 Información oficial sobre el partido 686607784 en Hattrick

26.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 11 / VI.643 (14961)

Talleres Domenech, F.C. Alineación oficial del equipo 'Talleres Domenech, F.C.' en el partido 1 - 1 F.C. argüerin Alineación oficial del equipo 'F.C. argüerin' en el partido
0 - 1 Ludwig Pfoser (50')
Giorgio Galtarossa (77') 1 - 1
Talleres Domenech, F.C. Alineación oficial del equipo 'Talleres Domenech, F.C.' en el partido 1 - 1 F.C. argüerin Alineación oficial del equipo 'F.C. argüerin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Talleres Domenech, F.C. Alineación oficial del equipo 'Talleres Domenech, F.C.' en el partido 7 - 0 F.C. argüerin Alineación oficial del equipo 'F.C. argüerin' en el partido
Está más tieso que su rival 7.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Talleres Domenech, F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors del TDFC amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 77, deixant Giorgio Galtarossa en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ciro Musazzi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Ermen Rodríguez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): TDFC va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan 魏 (Wei) 慈恺 (Cikai) va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Teo Ilarduya.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Devin Thomas de TDFC va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 65, però no va estar gaire encertat.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Manuel Cutanda del TDFC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81, Fernando Domenech arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Fernando Domenech! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Devin Thomas de TDFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

F.C. argüerin

Goles Goles

  • 139 Minuto 50 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ludwig Pfoser va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Alain Klom per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 67 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ludwig Pfoser va ridiculitzar a en Alain Klom amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Simon Hochenauer de argüerin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.