Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Céltico HT (775748) - Sevitia Team SCP (312533) » 686604086: T68/J11/VI

Liga 686604086 Información oficial sobre el partido 686604086 en Hattrick

26.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 11 / VI.577 (14895)

Céltico HT Alineación oficial del equipo 'Céltico HT' en el partido 2 - 2 Sevitia Team SCP Alineación oficial del equipo 'Sevitia Team SCP' en el partido
Tjaard Valken (23') 1 - 0
Gurutz Erreizabal (30') 2 - 0
2 - 1 Tomé da Silva (54')
2 - 2 Tobias Panum (77')
Céltico HT Alineación oficial del equipo 'Céltico HT' en el partido 2 - 2 Sevitia Team SCP Alineación oficial del equipo 'Sevitia Team SCP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Céltico HT Alineación oficial del equipo 'Céltico HT' en el partido 3 - 0 Sevitia Team SCP Alineación oficial del equipo 'Sevitia Team SCP' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Céltico HT

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Céltico prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Tjaard Valken va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gurutz Erreizabal va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Chris Gokey va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Corin Earlston va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Gurutz Erreizabal del Céltico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ştefan Mătrescu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Al minut 79 en Tjaard Valken va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zakaria Zammouri de Céltico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sevitia Team SCP

Goles Goles

  • 152 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Sevitia va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Tomé da Silva va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 77 minuts Tobias Panum va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sevitia, l'equip va recuperar la pilota al minut 7 i va contraatacar. En Tomé da Silva va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Juan Carlos Aranda s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.