Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MURCIA C.F. (122536) - SERGIOMIA (1438186) » 686603567: T68/J7/VI

Liga 686603567 Información oficial sobre el partido 686603567 en Hattrick

29.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 7 / VI.568 (14886)

MURCIA C.F. Alineación oficial del equipo 'MURCIA C.F.' en el partido 3 - 2 SERGIOMIA Alineación oficial del equipo 'SERGIOMIA' en el partido
Javier Pereda (30') 1 - 0
1 - 1 Gergely Szekeres (31')
1 - 2 Zenón Pastor (64')
Radosław Złota (67') 2 - 2
Folkert Dongelmans (89') 3 - 2
MURCIA C.F. Alineación oficial del equipo 'MURCIA C.F.' en el partido 3 - 2 SERGIOMIA Alineación oficial del equipo 'SERGIOMIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
MURCIA C.F. Alineación oficial del equipo 'MURCIA C.F.' en el partido 4 - 0 SERGIOMIA Alineación oficial del equipo 'SERGIOMIA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MURCIA C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Passats 30 minuts, Javier Pereda, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. MURCIA es posava per davant!
  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Radosław Złota va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 67.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 89 gràcies a la jugada de Folkert Dongelmans, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): MURCIA va estar a punt de posar-se per davant al minut 12 però Youp Deijkers va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mehmet Ali Kulan va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Radosław Złota! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de MURCIA va anar a parar a la dreta de l'atac on en Salvador Busquets, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

SERGIOMIA

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Als 31 minuts de partit, Gergely Szekeres de SERGIOMIA va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): En Ramiz Sibtain entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al SERGIOMIA, un peu providencial d'en Zenón Pastor va situar el 1-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del SERGIOMIA sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Franc Erman, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 13 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Aripekka Penttinen va estar a punt de posar per davant a SERGIOMIA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Peter Bordovský va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rainer Schönholz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.