Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

arnauventosa FC (1592433) - Pixpi FC (775739) » 686603116: T68/J6/VI

Liga 686603116 Información oficial sobre el partido 686603116 en Hattrick

22.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 6 / VI.560 (14878)

Hormigas R.U. Alineación oficial del equipo 'Hormigas R.U.' en el partido 2 - 0 Norangy Alineación oficial del equipo 'Norangy' en el partido
Manuel Sáenz (17') 1 - 0
Antoni Vilajuan (81') 2 - 0
Hormigas R.U. Alineación oficial del equipo 'Hormigas R.U.' en el partido 2 - 0 Norangy Alineación oficial del equipo 'Norangy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hormigas R.U. Alineación oficial del equipo 'Hormigas R.U.' en el partido 2 - 0 Norangy Alineación oficial del equipo 'Norangy' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hormigas R.U.

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Hormigas va ser Manuel Sáenz.
  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Zoltán Gányó va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Antoni Vilajuan, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Petter Weißke! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Zé Porco es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Martino Valdebenito gairebé va marcar per a Hormigas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Martino Valdebenito de Hormigas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Aki-Petteri Nielikäinen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 63, però una magnífica aturada de Ivan Trifonov va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El Hormigas ho intentava per la dreta per mitjà de Martino Valdebenito, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Norangy. La jugada d'estratègia del Hormigas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Martino Valdebenito va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maciej Pydyś de Hormigas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Norangy

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Vasiliy Zakhariya va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Norangy van sortir al contraatac amb encert al minut 54, però Fabián Caraballo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Norangy van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 70, però el xut de Vasiliy Zakhariya des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Norangy, l'equip va recuperar la pilota al minut 79 i va contraatacar. En Vasiliy Zakhariya va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.