Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ninjas ruidosos efese (489111) - Bagels S.C (439851) » 686602234: T68/J10/VI

Liga 686602234 Información oficial sobre el partido 686602234 en Hattrick

19.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 10 / VI.544 (14862)

ninjas ruidosos efese Alineación oficial del equipo 'ninjas ruidosos efese' en el partido 3 - 2 Los Furtivos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Furtivos C.F.' en el partido
Edvaldo Braga Nunes (22') 1 - 0
Per-Erik Bergheim (33') 2 - 0
2 - 1 Joan Dalí (36')
2 - 2 Ion Olariu (37')
Per-Erik Bergheim (65') 3 - 2
ninjas ruidosos efese Alineación oficial del equipo 'ninjas ruidosos efese' en el partido 3 - 2 Los Furtivos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Furtivos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ninjas ruidosos efese Alineación oficial del equipo 'ninjas ruidosos efese' en el partido 2 - 1 Los Furtivos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Furtivos C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,6 % 7,5 % 21,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ninjas ruidosos efese

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): ruidosos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Edvaldo Braga Nunes va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, ruidosos va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Per-Erik Bergheim, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): ruidosos, atacant per l'esquerra al minut 65, va aprofitar el magnífic llançament de Per-Erik Bergheim per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Edvaldo Braga Nunes! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Mark Happel es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jeremie Daepp va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 es va veure una gran oportunitat per a ruidosos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Philippe Deflandre, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Per-Erik Bergheim de ruidosos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martin Kepák.

Los Furtivos C.F.

Goles Goles

  • 152 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Joan Dalí va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 135 Minuto 37 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Ion Olariu va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 2. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Furtivos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Nathaniel Barret va desviar el xut final de Jeroen Angenot després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Furtivos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Noè Torrandell, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Jeroen Angenot al minut 83 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.