Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E. Rutxere (435098) - F.c.peggycleo (990468) » 686600785: T68/J12/VI

Liga 686600785 Información oficial sobre el partido 686600785 en Hattrick

05.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 12 / VI.518 (14836)

C.E. Rutxere Alineación oficial del equipo 'C.E. Rutxere' en el partido 3 - 2 F.c.peggycleo Alineación oficial del equipo 'F.c.peggycleo' en el partido
0 - 1 Pasquale Comuzzi (37')
Célio Pinto (41') 1 - 1
Yaya Diarra (61') 2 - 1
2 - 2 Kurt Selnes (86')
Célio Pinto (87') 3 - 2
C.E. Rutxere Alineación oficial del equipo 'C.E. Rutxere' en el partido 3 - 2 F.c.peggycleo Alineación oficial del equipo 'F.c.peggycleo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.E. Rutxere Alineación oficial del equipo 'C.E. Rutxere' en el partido 4 - 1 F.c.peggycleo Alineación oficial del equipo 'F.c.peggycleo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E. Rutxere

Goles Goles

  • 114 Minuto 41 (Gol de penalti): Rutxere va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Célio Pinto, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Santiago Grissi estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Yaya Diarra va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 61.
  • 124 Minuto 87 (Gol de penalti): Rutxere va posar-se per davant 3 - 2 al minut 87, quan Célio Pinto va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Kaributas Parščauskas al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Esse Lindström va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Yaya Diarra va rematar alt.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dante Corbellini de Rutxere va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

F.c.peggycleo

Goles Goles

  • 170 Minuto 37 (Gol de falta): F.c.peggycleo va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Pasquale Comuzzi.
  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): F.c.peggycleo va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 86, quan Kurt Selnes, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Ernesto Bustos va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alberto Palomeque Díaz de F.c.peggycleo va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Dean Aninger que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Enzo Ciaccasassi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Geoffrey Adam, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Dean Aninger va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del F.c.peggycleo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alberto Palomeque Díaz, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 75 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Pasquale Comuzzi va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Geoffrey Adam va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerardo Manzano López.