Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Tejina (308070) - C.E. Rutxere (435098) » 686600760: T68/J5/VI

Liga 686600760 Información oficial sobre el partido 686600760 en Hattrick

15.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 5 / VI.518 (14836)

Unión Tejina Alineación oficial del equipo 'Unión Tejina' en el partido 3 - 2 C.E. Rutxere Alineación oficial del equipo 'C.E. Rutxere' en el partido
0 - 1 Herkules Dalskog (20')
Amel Kovač (57') 1 - 1
Amel Kovač (67') 2 - 1
Konuralp Özbaydar (81') 3 - 1
3 - 2 Martin Kellér (84')
Unión Tejina Alineación oficial del equipo 'Unión Tejina' en el partido 3 - 2 C.E. Rutxere Alineación oficial del equipo 'C.E. Rutxere' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Unión Tejina Alineación oficial del equipo 'Unión Tejina' en el partido 6 - 0 C.E. Rutxere Alineación oficial del equipo 'C.E. Rutxere' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unión Tejina

Goles Goles

  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): Els jugadors del UNT amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 57, deixant Amel Kovač en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els seguidors del UNT contenien la respiració mentre en Amel Kovač s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan UNT va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Konuralp Özbaydar des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Iván Bangueses va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): UNT va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 59 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ole Erichsen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

C.E. Rutxere

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 20, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Herkules Dalskog es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Rutxere van mostrar una bona compenetració quan al minut 84 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Martin Kellér va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Esse Lindström. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Martin Kellér quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Michelangelo Spataro, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Rutxere va anar a parar a la dreta de l'atac on en Giorgio Monni, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Adrián Gyurkovits va fer una jugada per la banda esquerra, però Michelangelo Spataro va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 7 (Tarjeta roja directa): Al minut 7 en Erlantz Pernía va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.