Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montornés C.F. (1420671) - Ayamonte Milks (796032) » 686600642: T68/J4/VI

Liga 686600642 Información oficial sobre el partido 686600642 en Hattrick

08.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 4 / VI.516 (14834)

Montornés C.F. Alineación oficial del equipo 'Montornés C.F.' en el partido 1 - 0 Patates Team Alineación oficial del equipo 'Patates Team' en el partido
Frédéric Daguin (33') 1 - 0
Montornés C.F. Alineación oficial del equipo 'Montornés C.F.' en el partido 1 - 0 Patates Team Alineación oficial del equipo 'Patates Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Montornés C.F. Alineación oficial del equipo 'Montornés C.F.' en el partido 3 - 0 Patates Team Alineación oficial del equipo 'Patates Team' en el partido
Tiene mala suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montornés C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Frédéric Daguin va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Montornés.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 1 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Markus Honningsvåg va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Frédéric Daguin aquest no va estar a l'altura.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Montornés va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Frédéric Daguin va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Frédéric Daguin gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marius-Ioan Haneş va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Frédéric Daguin, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Frédéric Daguin una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Marius-Ioan Haneş va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): Al minut 86, Enrico Brodolini gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Alejandro Falces, el jugador de Montornés va ser expulsat al minut 75.

Patates Team

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Ionel Bîrliba va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Diego Lanci, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 16, quan en Tamer Ayçetin va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Geoffroy Moret va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.