Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Cabrejat (436226) - cabo_street (773651) » 686598277: T68/J1/VI

Liga 686598277 Información oficial sobre el partido 686598277 en Hattrick

18.12.2021 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 1 / VI.474 (14792)

sociedad deportiva J T Alineación oficial del equipo 'sociedad deportiva J T' en el partido 4 - 1 Gimnasia y Tiro Muletti Bobcats Alineación oficial del equipo 'Gimnasia y Tiro Muletti Bobcats' en el partido
Abdusalom Botirov (32') 1 - 0
Abdusalom Botirov (62') 2 - 0
Gerry Curtis (84') 3 - 0
3 - 1 Marcell Bergelt (86')
Abdusalom Botirov (88') 4 - 1
sociedad deportiva J T Alineación oficial del equipo 'sociedad deportiva J T' en el partido 4 - 1 Gimnasia y Tiro Muletti Bobcats Alineación oficial del equipo 'Gimnasia y Tiro Muletti Bobcats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
sociedad deportiva J T Alineación oficial del equipo 'sociedad deportiva J T' en el partido 5 - 0 Gimnasia y Tiro Muletti Bobcats Alineación oficial del equipo 'Gimnasia y Tiro Muletti Bobcats' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sociedad deportiva J T

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): deportiva s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en Abdusalom Botirov per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 62, Heiner Troch va pentinar un córner cap al segon pal que Abdusalom Botirov va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan deportiva va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gerry Curtis des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): deportiva va aconseguir el 4 - 1 quan Abdusalom Botirov va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Gerry Curtis del deportiva ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jugador local Davide De Franco per poc que no incrementa el marcador al minut 35. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pantelakis Efkarpidis va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Radomir Sulicki gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pantelakis Efkarpidis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gaspar Moisá va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Abdusalom Botirov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Pantelakis Efkarpidis va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Gerry Curtis de deportiva va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Gimnasia y Tiro Muletti Bobcats

Goles Goles

  • 108 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 86, en Ionuţ-Daniel Iştoc la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Marcell Bergelt que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Máté Bottlik quasi aconsegueix empatar per Muletti al minut 34, però David Ulloa va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 216 Minuto 74 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Marcell Bergelt va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Ivan Yotov, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 76, quan un error defensiu va deixar Aybars Önsoy completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.