Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Supermayazo f.c. (777867) - Atlético Solana (1419819) » 686597374: T68/J13/VI

Liga 686597374 Información oficial sobre el partido 686597374 en Hattrick

12.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 13 / VI.457 (14775)

Supermayazo f.c. Alineación oficial del equipo 'Supermayazo f.c.' en el partido 2 - 1 Atlético Solana Alineación oficial del equipo 'Atlético Solana' en el partido
Daniel Plaza (4') 1 - 0
Felipe Ezpeleta (69') 2 - 0
2 - 1 Ismu Wirth (80')
Supermayazo f.c. Alineación oficial del equipo 'Supermayazo f.c.' en el partido 2 - 1 Atlético Solana Alineación oficial del equipo 'Atlético Solana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Supermayazo f.c. Alineación oficial del equipo 'Supermayazo f.c.' en el partido 2 - 0 Atlético Solana Alineación oficial del equipo 'Atlético Solana' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Supermayazo f.c.

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 4, el Supermayazo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Daniel Plaza, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Supermayazo va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Felipe Ezpeleta, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 21 quan Aldo Angelo Picci de Supermayazo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, Mathias Neu gairebé va marcar per a Supermayazo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Aldo Angelo Picci gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Magnus Jørgensen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 225 Minuto 39 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Aldo Angelo Picci gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Aldo Angelo Picci va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Carlo Digno una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 59, però una magnífica aturada de Magnus Jørgensen va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Felipe Ezpeleta. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wolf Zapp de Supermayazo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atlético Solana

Goles Goles

  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els jugadors de Atlético no defallien en cap moment. Producte d'això, en Ismu Wirth va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pierre Herman.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chris Revill de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salvatore Dolino de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.