Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Royal Inmundicia Society Team (313638) - Real HTZ (798884) » 686592373: T68/J9/VI

Liga 686592373 Información oficial sobre el partido 686592373 en Hattrick

12.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 9 / VI.368 (14686)

The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido 0 - 0 Real HTZ Alineación oficial del equipo 'Real HTZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido 2 - 0 Real HTZ Alineación oficial del equipo 'Real HTZ' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Royal Inmundicia Society Team

Ocasiones Ocasiones

  • 288 Minuto 11 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del Inmundicia, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 11 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Adrien Merlin va estar a punt d'avançar els locals al minut 55 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Inmundicia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jan Czerny en un 1 contra 1 amb el porter Daniel Roa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Junior Ferrer de Inmundicia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real HTZ

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): Narciso Marín quasi marca en una jugada assajada de córner que José Vibero havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Real va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pep Llobet, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 70 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en José Vibero, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Pep Llobet de Real va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.