Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

stadiunericpa (802219) - innopulse (994939) » 686592032: T68/J7/VI

Liga 686592032 Información oficial sobre el partido 686592032 en Hattrick

29.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 7 / VI.362 (14680)

stadiunericpa Alineación oficial del equipo 'stadiunericpa' en el partido 2 - 1 innopulse Alineación oficial del equipo 'innopulse' en el partido
0 - 1 João Frederico Pinto (13')
Curtis Rampaul (34') 1 - 1
Martial Delsalle (83') 2 - 1
stadiunericpa Alineación oficial del equipo 'stadiunericpa' en el partido 2 - 1 innopulse Alineación oficial del equipo 'innopulse' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
stadiunericpa Alineación oficial del equipo 'stadiunericpa' en el partido 2 - 1 innopulse Alineación oficial del equipo 'innopulse' en el partido
Tiene un resultado normal 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,7 % 17,7 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

stadiunericpa

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del stadiunericpa s'esgargamellaven dempeus per esperonar Curtis Rampaul que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 34 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): stadiunericpa prenia la batuta de l'encontre al minut 83, quan en Martial Delsalle va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Curtis Rampaul! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de stadiunericpa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dimitar Vúzharov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El stadiunericpa ho intentava per la dreta per mitjà de Johnny Mayorga, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

innopulse

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): innopulse va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 13. João Frederico Pinto va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): innopulse va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Adriano Paiva va desviar el xut final de Felipe Vidarte després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, el innopulse va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Walter Cristofaro s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del innopulse que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en João Frederico Pinto, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Świętopełk Grzyb va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 73, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Adriano Paiva va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Felipe Vidarte sol davant la porteria al minut 85, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Andy Prieto quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.