Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Absentia FC (995592) - UD-Lanzarote (1461644) » 686589360: T68/J11/VI

Liga 686589360 Información oficial sobre el partido 686589360 en Hattrick

26.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 11 / VI.314 (14632)

Absentia FC Alineación oficial del equipo 'Absentia FC' en el partido 2 - 0 UD-Lanzarote Alineación oficial del equipo 'UD-Lanzarote' en el partido
Brian Rødsand (29') 1 - 0
Adrian-Ion Bindea (84') 2 - 0
Absentia FC Alineación oficial del equipo 'Absentia FC' en el partido 2 - 0 UD-Lanzarote Alineación oficial del equipo 'UD-Lanzarote' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Absentia FC Alineación oficial del equipo 'Absentia FC' en el partido 3 - 1 UD-Lanzarote Alineación oficial del equipo 'UD-Lanzarote' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Absentia FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Brian Rødsand ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, A.F.C es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de A.F.C va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Adrian-Ion Bindea progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a A.F.C per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Diego Garnier, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Adrian-Ion Bindea va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Juho Kokko gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Massimiliano Nuvoli va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Adrian-Ion Bindea gairebé va marcar per a A.F.C des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

UD-Lanzarote

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Fernando Mercadal va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mischa Hogendorp va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 219 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Lanzarote va estar a punt d'arribar en un córner. En Carlos Doniániz va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Lanzarote va estar a punt d'empatar al 36 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Enrique D'Elia que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 75 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Zeferino Escobar, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Venceslau Toledo de Lanzarote va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.