Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hefaistos (1416442) - White Park F. C. (315504) » 686587697: T68/J1/VI

Liga 686587697 Información oficial sobre el partido 686587697 en Hattrick

18.12.2021 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 1 / VI.285 (14603)

Hefaistos Alineación oficial del equipo 'Hefaistos' en el partido 3 - 0 White Park F. C. Alineación oficial del equipo 'White Park F. C. ' en el partido
Julio César Cendales (37') 1 - 0
Julio César Cendales (51') 2 - 0
Mateusz Szostak (83') 3 - 0
Hefaistos Alineación oficial del equipo 'Hefaistos' en el partido 3 - 0 White Park F. C. Alineación oficial del equipo 'White Park F. C. ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hefaistos Alineación oficial del equipo 'Hefaistos' en el partido 2 - 0 White Park F. C. Alineación oficial del equipo 'White Park F. C. ' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hefaistos

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Julio César Cendales, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Hefaistos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 37.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Hefaistos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Julio César Cendales va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del White. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mateusz Szostak la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Hefaistos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Mateusz Szostak va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Hefaistos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ferhat Doğru va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Leonides Gomicio va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Alois Klement, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

White Park F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 27 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Álvaro Nogueira, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de White va anar a parar a la dreta de l'atac on en Óscar Olives, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Hans Ebner-Eschenbach va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.